Navigatie

Inleidende bepalingen

Op deze pagina treft u de privacyverklaring van SteelTrends  (hierna: Verantwoordelijke) aan. Uw privacy is voor SteelTrends van groot belang en SteelTrends houdt zich dan ook aan de privacy wet en AVG. Dit betekend dat uw gegevens bij SteelTrends veilig zijn en zorgvuldig mee omgegaan wordt.

 

U wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Verantwoordelijke is statutair gevestigd aan Hallehuis 14 (3371 HC) te Hardinxveld-Giessendam en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 66091195. Verantwoordelijke is per e-mail te bereiken via info@steeltrends.nl

 

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe SteelTrends omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt.

 

Onze verwerking van persoonsgegevens valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verantwoordelijke behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 11-12-2018.

 

Soorten verwerkingen en doelen van verwerkingen van persoonsgegevens

In de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt als u met ons een overeenkomst sluit. De persoonsgegevens worden dan onder meer gebruikt voor het registreren, verwerken en versturen van uw bestelling. Bij het bestelformulier wordt aangegeven welke gegevens verplicht ingevuld moeten worden. Dit zijn namen, telefoonnummers en adresgegevens, mailadres. Ook worden uw IP adres en NAW gegevens verzameld. Via het bestelformulier wordt ook uw e-mailadres gevraagd. Het e-mailadres is nodig ter bevestiging van de overeenkomst en voor het versturen van de track & trace code, maar wordt ook gebruikt om u in de toekomst nieuwsbrieven te sturen. Hier heeft SteelTrends een legitiem belang bij.

 

Statistieken en profilering

De verantwoordelijke houd statistieken bij over het gebruik van de website. Met deze statistieken verbeterd SteelTrends de website.

 

Afhandelen bestelling

Wanneer er een bestelling wordt geplaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens aan onze bezorgdienst geven om u bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, email-adres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doet SteelTrends op basis van uw toestemming.

SteelTrends bewaard deze gegevens tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Betaalproviders Mollie

Voor het afhandelen van (een deel van) de betalingen in de webwinkel maakt SteelTrends gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Privacy Policy van Mollie: https://www.mollie.com/nl/privacy

Bij afhalen

U kunt de artikelen afhalen bij SteelTrends en dan contant of via een pin betaling afhandelen.

-Webwinkelsoftware MijnWebwinkel

SteelTrends  draait op software van MyOnlineStore, ook bekend als MijnWebwinkel. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. MyOnlineStore heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.

MyOnlineStore is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Als u bij ons een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens in uw account op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat u uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

MyOnlineStore maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

 

Contactformulier en nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u SteelTrends vragen stellen of om informatie te vragen.

Hiervoor gebruikt SteelTrends uw email-adres, telefoonnummer en naw-gegevens. Dit doet SteelTrends op basis van uw toestemming. SteelTrends bewaard deze informatie totdat SteelTrends er zeker van is dat u tevreden bent met de reactie van SteelTrends .

U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over de producten die SteelTrends verkoopt. Dit Abonnement kunt u ieder moment opzeggen. U kunt dit ook via info@steeltrends.nl doorgeven.

Uw email adres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Account

U kunt zonder account bestellen bij SteelTrends , maar ook een account aanmaken. U moet dan informatie over uzelf doorgeven en een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. 

Hiervoor gebruikt SteelTrends uw naw-gegevens, uw telefoonnummer, email-adres, factuuradres en betalinggegevens. Dit doet SteelTrends op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.

Reclame

SteelTrends  wilt u reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten, dit gebeurd via email en social media.

U kunt bezwaar maken of afmelden via info@steeltrends.nl.

In de webwinkel SteelTrends zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies

Verantwoordelijke maakt op haar website gebruik van cookies. Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u de website van Verantwoordelijke bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie zoals via welke website u op deze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie.

De website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt verantwoordelijke om een goede gebruikservaring aan u te kunnen leveren. De cookies zijn tevens noodzakelijk om de website goed te laten functioneren.

SteelTrends  plaatst cookies om de volgende redenen:

- Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

- Cookie keuze (functioneel): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

- Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons heeft gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

- Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

- Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

- Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Doorgifte aan bewerkers en derden

Persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door verantwoordelijke zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. De wet noemt deze bedrijven 'bewerkers'. U kunt hierbij denken aan het bedrijf welke de hosting van onze website verzorgd of een door ons ingeschakelde pakketdienst. De bewerkers handelen onder verantwoordelijkheid van verantwoordelijke.

Ook zullen persoonsgegevens worden gedeeld met derden als verantwoordelijke op grond van een wettelijke verplichting gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties, bv door politie bij vermoeden van een misdrijf.

Beveiliging

Verantwoordelijke heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van u te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden. Ook past SteelTrends de beveiliging  steeds aan.

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens. Indien u een account aanmaakt op onze website, kunt u zelf de door u verstrekte gegevens inzien en wijzigen. SteelTrends zorgt ervoor dat de privacyverklaring aangepast blijft in de toekomst. Ook zal SteelTrends haar best doen om wijzigingen apart aan te kondigen.

Indien u vragen heeft over deze privacyverklaring, dan kunt u een e-mail zenden aan info@steeltrends.nl.

U heeft de volgende rechten:

*uitleg krijgen over welke persoonsgegevens er verzameld worden en voor welke doeleinden.

*Inzage in de precieze gegevens.

*Corrigeren van fouten.

*Laten verwijderen van oude persoonsgegevens.

*Intrekken van toestemming

*Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

 

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat SteelTrends er zeker van kan zijn dat er geen gegevens van een verkeerd/ander persoon worden aangepast of verwijderd.

Klacht indienen

Als u vindt dat SteelTrends u niet op de juiste manier heeft geholpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit persoonsgegevens.

© 2016 - 2019 Steeltrends | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
''Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren'' Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.